Направете РЕЗЕРВАЦИЯ за кола под наем в Бургас

Как да изберете най-подходящата кола под наем в Буграс?

koli-pod-naem-burgas

Бургас е предпочитана туристическа дестинация. Градът е най-големия на южното Черноморие и предлага голямо разнообразие от плажове, градини, различни музеи и забележителности, които да посетите.

Ако избирате Бургас за началото на туристическа обиколка с цел музеи и забележителности, то изборът на кола под наем е сред най-удачните. Ние от „Car1 Rent a car“ разполагаме с офис в града, като също така обслужваме и летище Бургас.

Избирайки рентакар услугите на компанията ни, Вие си гарантирате нов, сигурен и надежден автомобил под наем, с който да направите своята обиколка. Намиращ се в близост до Плаза Мол, офисът на Car1 Rent a car се намира в ж.к. Изгрев, на пешеходно разстояние от мола. Предлагаме и безплатна доставка на всичките ни автомобили под наем до избрана точка в рамките на град Бургас. За повече информация може да използвате телефон: +359 886 25 66 66, както и имейл reservations@car1.bg.


koli-pod-naem-burgas-3

Защо да изберете „Кар 1 – Рент а кар“ в Бургас

Ние сме сред лидерите в бранша за отдаване на коли под наем, както в Бургас, също и в цялата страна. Car1 Rent a car е компания, позната със своята безупречна репутация и професионално отношение към всеки клиент. Вече повече от 15 години успяваме да доставим рент а кар услуга на високо ниво, която нашите клиенти високо оценяват.

Като компания основана и стартирала дейността си в град Бургас, ние се стараем винаги да предлагаме изключително достъпна услуга при наемане на коли под наем от Бургас или летище Бургас.


Предимства на „Кар 1 – Рент а кар“ в Бургас

koli-pod-naem-burgas-2

Car1 Rent a car е компания предлага многобройни предимства и удобства на своите клиенти, но някой от най-основните ни предимства са:

  • Нови коли под наем
  • Удобни офис локации
  • Безплатна доставка на кола под наем в Бургас
  • Безплатна доставка до летище Бургас
  • Ниски цени
  • Ниски размери на депозити
  • Най-добрите условия за наем на автомобили
  • Големи отстъпки за лоялни клиенти (до -20%)

Други услуги, които „Кар 1 Рент а кар“ предлага в Бургас:

Car 1 Rent a car – Коли под наем Бургас, правилният избор!

Повече за историята на град Бургас тук

Град Бургас втория по големина на българското Черноморие и най-големият град в Югоизточна България. Площта на града се простира на над 253 квадратни километра, което го нарежда на второ място по големина след София. Според последното преброяване извършено от Националния статистически институт, към 31 декември 2018 година, населението на града наброява над 200 хиляди жители, което му отрежда четвъртото място в класацията по брой население в страната.

Бургас административен център на община Бургас, както и на област Бургас. В близост до града се намира летище Бургас, което е второто най-натоварено летище в България, след София, най-голямото българско пристанище, единственото нефтено пристанище в България и най-голямата в Югоизточна Европа нефтена рафинерия. Рафинерията също така е и най-големият работодател в България.

Черноморският риболовен флот, част от Българския венноморски флот също е разположен в град Бургас.

В Бургаска област са разположени няколко природни резервати и защитени местностни, антични и средновековни селища. Ежегодно много туристи биват привлечени заради организираните фестивали на Черно море.

Името на града произлиза от гръцката дума за „Кула“ – Пиргос. Име местни предания, които твърдят, че името идва от римски пътен стълб наречен „бург“, който е бил положен в района на днешното пристанище в Бургас.

Използвайте възможността да наемете кола под наем от „Кар1 – Рент а кар“ при следващото Ви посещение на град Бургас. Всички автомобили под наем, които предлагаме са нови, а цените изключително достъпни.