Renault Megane Компактен
Технически спецификации
Марка Renault Брой места 5
Модел Megane Обем на резервоара 47 л
Тип на купето Hatchback Разход на гориво 3.7 л/100 км
Гориво Дизел Обем на багажника 384 л
Скоростна кутия Ръчна HP 110
Година на производство 2020 Обем на двигателя 1461 см3
Врати 5
Renault Megane e един от най-популярните модели автомобили от своя клас. Със своята икономичност, компактност и комфорт моделът несъмнено е сред най-предпочитаните автомобили под наем от този клас. Благодарение на икономичния си дизелов двигател, Renault Megane подстига среден разход от едва 3.7 литра на 100 километра пробег. Избирайки Renault Megane под наем, Вие си гарантирате едно комфортно и сигурно пътуване в София или страната.
Ръчна скоростна кутия
2019
2020
Дизел
5 Места
4 (5) Врати
1 Голям куфар
2 Малки куфара
Климатик
Цени от на ден: 18.00

Изберете дата на наемане и дата на връщане

Защо да заложите на услугата „Коли под наем“?

Бързина, свобода и комфорт – това са думите, които може би най-добре описват услугата „Коли под наем“ от гледна точка на клиента. На коли под наем в днешно време залагат множество индивидуални и корпоративни клиенти. Тази услуга ще ви свърши отлична работа, независимо дали желаете да стигате по-бързо до офиса сутрин или пък се подготвяте за лично празненство или служебно пътуване. Агенциите за отдаване на коли под наем са изключително гъвкави и успешно адаптират своите услуги към специфичните изисквания на всеки един клиент.
Коли под наем 1
Коли под наем – бързина, свобода и комфорт

Услугата „Коли под наем“ е доста полезна за работещите в столицата София и останалите големи градове като Пловдив, Варна и Бургас. Тя е значително по-бърз и удобен вариант за достигане до офиса в сравнение с градския транспорт. Посредством залагането на коли под наем човек има възможност да си спести едночасови (и дори по-дълги) пътувания, прикачване на различни автобуси, чакане по спирките и още редица неприятни преживявания. В допълнение, ще бъде избегната опасността от закъснение за важна бизнес среща или друг ангажимент в рамките на деня.

И като споменахме бизнес срещите, услугата „Коли под наем“ е способна да ви помогне да се представите в желаната светлина пред ценни клиенти и бизнес партньори. Реномираните агенции със сигурност ще ви предложат коли под наем от най-добрите модели на пазара. Модели, в които ще изглеждате „шик“ и ще направите добро първо впечатление на отсрещния човек. Не подценявайте силата на първото впечатление, защото е напълно възможно то да се превърне в значителен стимул за усилията ви за сключване на изгодна сделка или изграждане на стабилно партньорство във времето.

Залагането на коли под наем е отличен вариант и когато заминавате на почивка или ваканция. Пътуването с личен автомобил носи със себе си някои неудобства, които е възможно да създадат излишно напрежение по време на дните, предназначени за релаксация. Сред тези неудобства ще споменем търсенето на места за паркиране и оставяне на превозното средство, както и тревогите, свързани с потенциалната му кражба или други злонамерени действия. Агенциите за отдаване на коли под наем ще ви помогнат да забравите за всякакви подобни тревоги и просто да се насладите пълноценно на ваканцията, която сте очаквали от толкова дълго време.  

Коли под наем 2
Коли под наем – насладете се пълноценно на ваканцията си

Напълно погрешни са притесненията, че ползването на коли под наем ще натовари прекалено много личния или фирмения ви бюджет. Всъщност в редица случаи тази услуга дори може да доведе до спестяване на разходи. Ако притежавате старо превозно средство, е твърде възможно то да харчи големи количества гориво, които ви излизат доста солено. Агенциите за отдаване на коли под наем ще ви предложат най-новите модели автомобили на пазара, които освен по-бързи и удобни, са и значително по-икономични. Освен това практиката е агенцията да поеме изцяло разходите по поддръжката на отдаваните от нея коли под наем.

Коли под наем от Кар 1 – основни предимства

Кар 1 е една от водещите на българския пазар компании по отношение на услугата „Коли под наем“. Ние сме способни да ви предложим краткосрочни и дългосрочни наеми на автомобили при възможно най-изгодно за вас съотношение между качество и цена, както и с присъствието на редица допълнителни екстри. Ето основните предимства, които ще получите при залагане на коли под наем от Кар 1:

Коли под наем от Кар 1: Дълъг опит и отлична репутация

Кар 1 разполага с над 15-годишен опит в отдаването на коли под наем и оперативен лизинг. Гордеем се с отлична репутация както сред индивидуалните, така и сред корпоративните клиенти, които са използвали нашата услуга „Коли под наем“. Имате възможност да разгледате на сайта ни редица мнения и препоръки от реални клиенти, които ще ви убедят, че Кар 1 е наистина точният избор за вас при нужда от коли под наем.

Коли под наем от Кар 1: Високо качество

Коли под наем 3
Коли под наем от Кар 1 – професионално отношение

Поддържаме над 500 нови автомобила, с които се изпълнява услугата „Коли под наем“ на територията на България. Всички тези автомобили са от реномирани марки, сред които Toyota, Renault, Chevrolet, Hyundai и др. Залагайки на коли под наем от Кар 1, ще гарантирате надеждно и безопасно пътуване за вас и вашите събеседници.

Коли под наем от Кар 1: Добро покритие

Кар 1 има добро покритие на услугата „Коли под наем“ за територията на България. Разполагаме с офис локации в четирите най-големи града у нас (София, Пловдив, Варна и Бургас) и в туристическия център Банско. Капацитетът на нашата компания ни позволява да обслужваме ефективно с коли под наем водещите летища и курорти в страната както през летните, така и през зимните месеци.

Коли под наем от Кар 1: Изгодни цени

Освен високо качество, ще ви предоставим и изгодни цени по отношение на услугата „Коли под наем“. В зависимост от своите изисквания и финансови възможности, можете да си изберете по-скъпи или пък по-евтини модели коли под наем. За редовните ни клиенти са налице големи отстъпки, а в договорите липсват често срещащите се в бранша скрити такси и условия.

Коли под наем от Кар 1: Допълнителни екстри

допълнителните екстри са още едно предимство, което клиентът ще получи при залагане на коли под наем от Кар 1. В цените на услугата „Коли под наем“ са включени елементи като зимни гуми и винетка. Голяма част от отдаваните от нас коли под наем разполагат също така с фабрични музикални уредби, приемащи смарт телефон, таблет и преносими устройства за вашата музика. И не на последно място, можете да си наемете автомобил с професионален шофьор, който да е на ваше разположение в рамките на 8-часовия работен ден. Шофьорите на Кар 1 са с висока квалификация и дълъг опит в сферата на луксозните пътувания, и знаят как да се погрижат за спокойното ви пътуване, независимо от разстоянията и повода за него.  

Коли под наем от Кар 1: Професионално отношение

Mожете да се обръщате към екипа на Кар 1 за всичко, от което имате нужда във връзка с услугата „Коли под наем“. Предлагаме ви професионални съвети и консултации относно избора на подходящия за вашите изисквания автомобил, както и денонощна поддръжка и пътна помощ след наемането му.

Коли под наем от Кар 1 – за вашите спокойни, безопасни и комфортни пътувания!

Защо да заложите на услугата „Коли под наем“?
Коли под наем от Кар 1 – основни предимства
Коли под наем от Кар 1: Дълъг опит и отлична репутация
Коли под наем от Кар 1: Високо качество
Коли под наем от Кар 1: Добро покритие
Коли под наем от Кар 1: Изгодни цени
Коли под наем от Кар 1: Допълнителни екстри
Коли под наем от Кар 1: Професионално отношение