Dacia Sandero Икономичен
Технически спецификации
МаркаDaciaБрой места5
МоделSanderoОбем на резервоара45 л
Тип на купетоHatchbackРазход на гориво5.2 л/100 км
ГоривоБензинОбем на багажника320 л
Скоростна кутияРъчнаHP73
Година на производство2020Обем на двигателя998 см3
Врати5
Ръчна скоростна кутия
2020
5 Места
4 (5) Врати
1 Голям куфар
2 Малки куфара
Климатик
Цени от на ден: 10.60

Изберете дата на наемане и дата на връщане

Защо да заложите на услугата „Коли под наем“?

Бързина, свобода и комфорт – това са думите, които може би най-добре описват услугата „Коли под наем“ от гледна точка на клиента. На коли под наем в днешно време залагат множество индивидуални и корпоративни клиенти. Тази услуга ще ви свърши отлична работа, независимо дали желаете да стигате по-бързо до офиса сутрин или пък се подготвяте за лично празненство или служебно пътуване. Агенциите за отдаване на коли под наем са изключително гъвкави и успешно адаптират своите услуги към специфичните изисквания на всеки един клиент.
Коли под наем 1
Коли под наем – бързина, свобода и комфорт

Услугата „Коли под наем“ е доста полезна за работещите в столицата София и останалите големи градове като Пловдив, Варна и Бургас. Тя е значително по-бърз и удобен вариант за достигане до офиса в сравнение с градския транспорт. Посредством залагането на коли под наем човек има възможност да си спести едночасови (и дори по-дълги) пътувания, прикачване на различни автобуси, чакане по спирките и още редица неприятни преживявания. В допълнение, ще бъде избегната опасността от закъснение за важна бизнес среща или друг ангажимент в рамките на деня.

И като споменахме бизнес срещите, услугата „Коли под наем“ е способна да ви помогне да се представите в желаната светлина пред ценни клиенти и бизнес партньори. Реномираните агенции със сигурност ще ви предложат коли под наем от най-добрите модели на пазара. Модели, в които ще изглеждате „шик“ и ще направите добро първо впечатление на отсрещния човек. Не подценявайте силата на първото впечатление, защото е напълно възможно то да се превърне в значителен стимул за усилията ви за сключване на изгодна сделка или изграждане на стабилно партньорство във времето.

Залагането на коли под наем е отличен вариант и когато заминавате на почивка или ваканция. Пътуването с личен автомобил носи със себе си някои неудобства, които е възможно да създадат излишно напрежение по време на дните, предназначени за релаксация. Сред тези неудобства ще споменем търсенето на места за паркиране и оставяне на превозното средство, както и тревогите, свързани с потенциалната му кражба или други злонамерени действия. Агенциите за отдаване на коли под наем ще ви помогнат да забравите за всякакви подобни тревоги и просто да се насладите пълноценно на ваканцията, която сте очаквали от толкова дълго време.  

Коли под наем 2
Коли под наем – насладете се пълноценно на ваканцията си

Напълно погрешни са притесненията, че ползването на коли под наем ще натовари прекалено много личния или фирмения ви бюджет. Всъщност в редица случаи тази услуга дори може да доведе до спестяване на разходи. Ако притежавате старо превозно средство, е твърде възможно то да харчи големи количества гориво, които ви излизат доста солено. Агенциите за отдаване на коли под наем ще ви предложат най-новите модели автомобили на пазара, които освен по-бързи и удобни, са и значително по-икономични. Освен това практиката е агенцията да поеме изцяло разходите по поддръжката на отдаваните от нея коли под наем.

Коли под наем от Кар 1 – основни предимства

Кар 1 е една от водещите на българския пазар компании по отношение на услугата „Коли под наем“. Ние сме способни да ви предложим краткосрочни и дългосрочни наеми на автомобили при възможно най-изгодно за вас съотношение между качество и цена, както и с присъствието на редица допълнителни екстри. Ето основните предимства, които ще получите при залагане на коли под наем от Кар 1:

Коли под наем от Кар 1: Дълъг опит и отлична репутация

Кар 1 разполага с над 15-годишен опит в отдаването на коли под наем и оперативен лизинг. Гордеем се с отлична репутация както сред индивидуалните, така и сред корпоративните клиенти, които са използвали нашата услуга „Коли под наем“. Имате възможност да разгледате на сайта ни редица мнения и препоръки от реални клиенти, които ще ви убедят, че Кар 1 е наистина точният избор за вас при нужда от коли под наем.

Коли под наем от Кар 1: Високо качество

Коли под наем 3
Коли под наем от Кар 1 – професионално отношение

Поддържаме над 500 нови автомобила, с които се изпълнява услугата „Коли под наем“ на територията на България. Всички тези автомобили са от реномирани марки, сред които Toyota, Renault, Chevrolet, Hyundai и др. Залагайки на коли под наем от Кар 1, ще гарантирате надеждно и безопасно пътуване за вас и вашите събеседници.

Коли под наем от Кар 1: Добро покритие

Кар 1 има добро покритие на услугата „Коли под наем“ за територията на България. Разполагаме с офис локации в четирите най-големи града у нас (София, Пловдив, Варна и Бургас) и в туристическия център Банско. Капацитетът на нашата компания ни позволява да обслужваме ефективно с коли под наем водещите летища и курорти в страната както през летните, така и през зимните месеци.

Коли под наем от Кар 1: Изгодни цени

Освен високо качество, ще ви предоставим и изгодни цени по отношение на услугата „Коли под наем“. В зависимост от своите изисквания и финансови възможности, можете да си изберете по-скъпи или пък по-евтини модели коли под наем. За редовните ни клиенти са налице големи отстъпки, а в договорите липсват често срещащите се в бранша скрити такси и условия.

Коли под наем от Кар 1: Допълнителни екстри

допълнителните екстри са още едно предимство, което клиентът ще получи при залагане на коли под наем от Кар 1. В цените на услугата „Коли под наем“ са включени елементи като зимни гуми и винетка. Голяма част от отдаваните от нас коли под наем разполагат също така с фабрични музикални уредби, приемащи смарт телефон, таблет и преносими устройства за вашата музика. И не на последно място, можете да си наемете автомобил с професионален шофьор, който да е на ваше разположение в рамките на 8-часовия работен ден. Шофьорите на Кар 1 са с висока квалификация и дълъг опит в сферата на луксозните пътувания, и знаят как да се погрижат за спокойното ви пътуване, независимо от разстоянията и повода за него.  

Коли под наем от Кар 1: Професионално отношение

Mожете да се обръщате към екипа на Кар 1 за всичко, от което имате нужда във връзка с услугата „Коли под наем“. Предлагаме ви професионални съвети и консултации относно избора на подходящия за вашите изисквания автомобил, както и денонощна поддръжка и пътна помощ след наемането му.

Коли под наем от Кар 1 – за вашите спокойни, безопасни и комфортни пътувания!

Защо да заложите на услугата „Коли под наем“?
Коли под наем от Кар 1 – основни предимства
Коли под наем от Кар 1: Дълъг опит и отлична репутация
Коли под наем от Кар 1: Високо качество
Коли под наем от Кар 1: Добро покритие
Коли под наем от Кар 1: Изгодни цени
Коли под наем от Кар 1: Допълнителни екстри
Коли под наем от Кар 1: Професионално отношение