Кола с шофьор от “Кар 1 Рент а кар”

Ние от „Кар1 – Рент а кар“ в София, предлагаме възможността за наемане на кола под наем с шофьор. Ние осигуряваме професионален шофьор с дългогодишен опит в извършването на такъв тип услуга. Предлагаме възможност за избор между англо-говорящи или руско-говорящи шофьори.

Предимства:

  • Професионален шофьор с дългогодишен опит
  • Без ангажимент за паркиране – Шофьорът ще се погрижи за паркирането на автомобила, докато Вие сте заети с ежедневните Ви задачи и забавления
  • Пътувате в страната – ние се грижим за вашето комфортно и сигурно пътуване.
  • Пътувате в чужбина – ние предварително ще проверим всички детайли за пътуването.
  • Избор на автомобил – Вие сами може да изберете с какъв автомобил да бъде извършена услугата.

Цената на услугата се формира като към цената на автомобила се прибавя цената на шофьора (80 €/Ден за 8 часов работен ден).

При надвишаване на работното време на шофьора, клиентът заплаща такса от €15 на всеки допълнително започнат час. (При наемането на луксозна кола под наем с шофьор и надвишаване на работното време на шофьора, всеки допълнително започнат час се заплаща от клиента в размер на €25 /час).

Изразходваното гориво се покрива от страна на клиента.

Други услуги от фирма “Кар 1 БГ” – Коли под наем София:

Изберете най-подходящата кола под наем с шофьор за Вас сред всичките автомобили под наем, които “Кар 1 Рент а кар” – Коли под наем София предлага.

Бихте могли също така да изберете и:

Бус под наем с шофьор

Ние от “Кар 1 Рент а кар” – Коли и бусове под наем София предлагаме услугата “Бус под наем с шофьор“. Услугата е изключително подходяща за големи групи от хора, които идват в страната, за да разглеждат забележителностите както в София, така и извън столицата. Шофьорите ни са добре запознати със забележителностите, които биха искали да посетят. При предварително заявени Вас места, ние можем да Ви подготвим информация,преведена на избран от Вас чужд език, която би Ви била презентирала всяка забележителност.

Цените на услугата “Бус под наем с шофор” се формира като към наемната цена на всеки бус под наем се добавя и такса “Профсионален шофьор”. Таксата е в размер на €25 на ден за 8 часов работен ден. Всеки допълнително започнат час се доплаща допълнително в размер на 10 Евро. Бихте могли да изберете измежду бусовете под наем 7+1 и 8+1 места, които фирма “Кар 1 Рент а кар” – София предлага.

За повече информация и въпроси се обърнете към някой от нашите служители: