Информация за наемане на коли под наем

Отстъпки:

“Кар 1 Рент а кар” предоставя отстъпки на своите лоялни и редовни клиети, които си резервират автомобили под наем през сайта www.car1.bg.

Брой наемания на автомобилОтстъпкаНиво на отстъпка
След 1 потвърдена резервация3%Car 1
Member
След 3 потвърдени резервации6%Car1
Silver member
След 5 потвърдени резервации10%Car1
Gold member
След 10 потвърдени резервации15%Car1
Platinum member
След 20 потвърдени резервации20%Car1
VIP Member

Изисквания към наемателя:

При наемането на автомобил под наем, наемателят е длъжен да предостави валидно СУМПС, син талон, лична карта или паспорт валидни до края на наемния период и кредитна или дебитна карта.

!ВАЖНО! Преди да резервирате избрания от Вас автомобил се свържете с наш представител, за да получите информация дали ще бъде възможно наемането на съответния автомобил без наличие на кредитна/ дебитна карта.

Депозит за автомобил под наем:

Клас автомобил0 Budget
депозит:
Simple Pack
депозит:
Unlimited
депозит:
Key N Drive
депозит:
Депозит в брой
Chevrolet Spark
(Клас А)
€1000€600€200€1€400
Toyota Aygo
(Клас А)
€1000€600€250€1€500
Renault Clio, Seat Ibiza, Dacia Sandero, Seat Ibiza ST
(Клас B и BE)
€1000€600€250€1€500
Renault Clio Grandtour / Renault Clio Grandtour Intens
(Клас BE)
€1200€600€300€1НЕ СЕ ПРИЕМА
Chevrolet Aveo, Toyota Auris, Renault Megane, Nissan Pulsar
(Клас C)
€1200€600€300€1НЕ СЕ ПРИЕМА
Renault Captur, Seat Arona, Kia Stonic
(Клас C) / SUV
€1200€600€300€1НЕ СЕ ПРИЕМА
Toyota Corolla, Chevrolet Cruze
(Клас D)
€1200€600€300€1НЕ СЕ ПРИЕМА
Fiat Tipo комби, Kia Ceed комби, Dacia Logan комби
(Клас Е)
€1200€600€300€1НЕ СЕ ПРИЕМА
Dacia Lodgy
(Клас К)
€1200€600€300€1НЕ СЕ ПРИЕМА
Seat Ateca, Dacia Duster, Chevrolet Captiva
(Клас F)
€1500€1000€400€1НЕ СЕ ПРИЕМА
Opel Vivaro, Renault Trafic
(Клас V)
€1500€1000€400€1НЕ СЕ ПРИЕМА

Депозитът от €1 на пакет „Key N Drive“ се приема единствено с кредитна карта. В случай, че клиентът не разполага с кредитна карта, а само с дебитна (VISA или MasterCard), то депозитът за пакет „Key N Drive“ е аналогичен на този за „Unlimited“.

При наемането на автомобил под наем, наемателят е длъжен да остави депозит за автомобила, който се блокира в дебитна или кредитна карта. Депозитът е възможно да бъде оставен в брой или по банков път. Наемодателят запазва правото си на отказ за депозит в брой или по банков път.
Ако клиентът не успее да предостави валидна дебитна/ кредитна карта на името на основния шофьор, Наемодателят запазва правото си да откаже автомобил на клиента. В такъв случай, никаква част от предплатата няма да бъде възстановена.

Блокиране на депозит в дебитна/ кредитна карта:

При наемането на автомобила депозитът се блокира в дебитна/ кредитна карта. При връщането на автомобила и установяване, от страна на Наемодателя, че по автомобила няма нанесени нови щети, липсващо гориво или неспазване на условията по договора за наем, депозитът се освобождава в момента на връщането на автомобила.

Допълнителна застраховка “Освобождаване от отговорност”/ „0 Excess“:

Тази застраховка се сключва срещу допълнително заплащане по желание на клиента и дава следните права:

  • Заместващ автомобил при щета, кражба или пожар
  • Безплатна пътна помощ при щета или пожар на територията на Република България
  • Възстановяване на депозита в случай на щета или кражба (не включва щети по гуми, джанти и шаси)
  • Заплащане на еднократна административна такса в случай на щета или кражба

Застраховката “Освобождаване от отговорност” важи само при представяне на протокол от КАТ, връщане на ключовете и документите на автомобила и НЕ важи при употреба на алкохол и/ или упойващи вещества. В случай, че клиентът не предостави изискуемите документи от КАТ за ПТП, той заплаща пълния размер на щетите, както и броя дни до пълното възстановяване на автомобила. В случай, че клиентът не предостави необходимите документи от КАТ при тотална щета или кражба, той е отговорен и заплаща пълната застрахователна стойност на автомобила.

Гориво:

Автомобилът се предава с пълен резервоар. В случай, че автомобилът се върне с празен или частично пълен резервоар, наемателят заплаща стойността на липсващото гориво и еднократна такса в размер на 20 евро.

Гарантиране на марка и модел:

При резервация на автомобил през сайта www.car1.bg, “Кар 1 Рент а кар” гарантира марката и модела на автомобила, който клиентите са избрали. Марката и моделът са гарантирани при избор на пакети Unlimited и Key N Drive. “Кар 1 Рент а кар” запазва правото си да промени резервирания автомобил с такъв от по-висок клас, в случай на непредвидими обстоятелства.

 Коли под наем цени

Коли под наем цени – на какво да обърнете внимание?

Пазарът на услугите за отдаване на коли под наем се разраства значително през последните години. И това е напълно естествено, предвид факта, че колите под наем са най-бързото и комфортно средство за придвижване в натоварения трафик в София и останалите големи градове от страната. Повишеното търсене води до появата на все повече фирми и агенции, предлагащи тази услуга. При оглеждане на различните оферти за коли под наем цени, е важно да обърнете внимание на няколко аспекта. Вижте кои аспекти относно коли под наем цени имаме предвид:

Коли под наем цени 1
Оглеждане на различните оферти за коли под наем цени
  • Коли под наем цени: да са достъпни –  на първо място избраните коли под наем цени трябва да са достатъчно достъпни за вас. Под достъпни коли под наем цени се разбира да имате възможността да заявите всички опции, които са ви необходими, без да натоварите прекалено много своя бюджет. За съжаление немалка част от фирмите на пазара имат практиката да надуват необосновано своите коли под наем цени, ощетявайки финансово клиентите си. Най-лесният начин да разпознаете подобни практики е като направите сравнение на различните оферти за коли под наем цени и видите ясно разликите между тях.
  • Коли по наем цени: да гарантират нужното качество –  разбира се, съответните коли под наем цени все пак трябва да гарантират нужното качество на услугата, което търсите. Бъдете бдителни за коли под наем цени, които са нереалистично ниски и не съответстват на пазарната логика. Подобни оферти за коли под наем цени в повечето случаи означават недостатъчно качество на самото превозно средство или на предоставяните заедно с него услуги. Така че ви съветваме да отбягвате съмнителни оферти за коли под наем цени, за да си спестите излишни проблеми и главоболия.
  • Коли по наем цени: да съдържат необходимите елементи – когато става въпрос за коли под наем цени, е важно да се провери какво се съдържа в тях. Влизат ли в коли под наем цени например елементи като винетка и зимни гуми? Трябва ли да плащате допълнително за поддръжка на превозното средство и пътна помощ при нужда? На тези и още въпроси, свързани с коли под наем цени, трябва задължително да си отговорите, преди да вземете окончателно решение за избор на дадена оферта.
  • Коли по наем цени: да няма скрити такси и условия – още една некоректна практика, която немалко търговци на пазара практикуват по отношение на аспекта „коли под наем цени“. Предлагайки на пръв поглед доста изгодни коли под наем цени, впоследствие те затрупват клиента с поредица от скрити такси и условия, които оскъпяват значително услугата. Единствената надеждна защита срещу такива практики е да четете внимателно договора преди подписване. Искайте информация за всяка една част от него, която не разбирате или която ви се струва необичайна. Също така би било полезно да потърсите мнения и отзиви от настоящи и бивши клиенти, за да разберете какво бихте могли да очаквате от набелязаната от вас фирма или агенция във връзка с коли под наем цени.

Коли под наем цени 2
Всички аспекти относно коли под наем цени

Какви предимства ви предлага Кар 1 по отношение на аспекта „Коли под наем цени“?

Кар 1 е сред водещите компании на българския пазар, които се занимават с отдаване на превозни средства под наем. Залагайки на нашите услуги, вие ще получите редица предимства по отношение на аспекта „Коли под наем цени“. Ето кои са основните сред тези предимства:

Коли под наем цени от Кар 1: Достъпност

Ние от Кар 1 сме наясно с особеностите и тенденциите на българския пазар и се стремим да предлагаме коли под наем цени, които да са достъпни за максимално широк кръг от хора. При нас можете да избирате измежду редица по-скъпи и по-евтини модели автомобили, в зависимост от личните си изисквания и финансови възможности. Разгледайте каталога на Кар 1 и сами ще се убедите, че сме способни да ви предоставим най-изгодните опции по отношение на аспекта „коли под наем цени“. 

Коли под наем цени 3
Коли под наем – цени, достъпни за широк кръг от хора

Коли под наем цени от Кар 1: Постоянни промоции

постоянните ни промоции правят нашите коли под наем цени още по-изгодни за клиента. За територията на София всеки месец са налице такива промоции. За редовните ни клиенти са предвидени и допълнителни отстъпки относно коли под наем цени, с които им  показваме колко ги ценим и колко важни са те за нас. Доверете се на Кар 1, за да получите най-добрите на българския пазар коли под наем цени.  

Коли под наем цени от Кар 1: Отлично качество

Кар 1 ви гарантира, че в замяна на заплащаните коли под наем цени ще получите услуги с отлично качество. Нашите автомобили принадлежат към най-новите и реномирани марки в световен мащаб. Марки като Toyota, Chevrolet, Hyunday, Renault и др. Ако търсите оптималното съотношение между коли под наем цени и качество, определено Кар 1 е правилната опция за вас.


Коли под наем цени 4
Баланс между коли под наем цени и качество

Коли под наем цени от Кар 1: Опит и репутация

Кар 1 разполага с над 15-годишен опит в отдаването на автомобили под наем. Опит, който ни позволява да се адаптираме в максимална степен спрямо нуждите и изискванията на индивидуалните и корпоративните клиенти. Разполагаме с отлична репутация сред хората и компаниите, с които сме работили. На сайта ни можете да разгледате мнения и оценки от реални клиенти, които ще ви убедят в предимствата на нашите коли под наем цени и останалите аспекти на услугите ни.

Коли под наем цени от Кар 1: Покритие в големите градове и курорти

за да се възползвате от изгодните коли под наем цени, предлагани от Кар 1, посетете някой от офисите ни в страната. Разполагаме с такива в столицата София, големите градове Пловдив, Варна и Бургас, както и курортния център Банско. Също така обслужваме всички основни български летища и курорти през зимния и летния туристически сезони.

Коли под наем цени от Кар 1: Допълнителни екстри

Избирайки услугите на Кар 1, вие ще получите редица допълнителни екстри. В нашите коли под наем цени влизат елементи като винетка, зимни гуми и т.н. На ваше разположение са 24/7 поддръжка и пътна помощ, ако имате нужда. Голяма част от превозните ни средства са с фабрични музикални уредби, които приемат смарт телефон, таблет и преносими устройства за вашата музика. Срещу допълнителна такса към основните коли под наем цени бихте могли да заявите и професионален шофьор, който да е на ваше разположение по 8 часа на ден.

Кар 1 – най-доброто съотношение между коли под наем цени и качество за вашето спокойно пътуване!

Коли под наем цени – на какво да обърнете внимание?
Какви предимства ви предлага Кар 1 по отношение на аспекта „Коли под наем цени“?
Коли под наем цени от Кар 1: Достъпност
Коли под наем цени от Кар 1: Постоянни промоции
Коли под наем цени от Кар 1: Отлично качество
Коли под наем цени от Кар 1: Опит и репутация
Коли под наем цени от Кар 1: Покритие в големите градове и курорти
Коли под наем цени от Кар 1: Допълнителни екстри