Луксозни коли под наем в София

Ние от „Кар1 – Луксозни коли под наем“ предлагаме Луксозни автомобили и SUV под наем в София.

За наем на луксозен автомобил под наем без шофьор, моля свържете се с нас на телефон: +359 886 25 66 66 или на имейл rent@car1.bg

Volkswagen Passat Автоматик

Volkswagen Passat под наем в София е чудесен избор за наем на луксозен автомобил при нужда от кола за Вашата бизнес среща или пътуване в страната. Моделът „Passat“ е добре познат на автомобилния пазар вече повече от 40 години и е символ на надеждност и комфорт. Свържете се с нас или резервирайте директно през нашата резервационна система.

Цените започват от €27 на ден!

Hyundai Santa Fe 4×4 Автоматик 6+1 места

Hyundai Santa Fe е чудесен избор за луксозен SUV под наем в София. Автомобилите ни от този модел са оборудвани с допълнителен трети ред седалки, като това ги прави удобни както за бизнес пътувания, така и за семейни ваканции в страната. Всички автомобили от този модел, с които разполагаме са с най-високо ниво на оборудване.

Цените започват от €38 на ден!

 Mercedes-Benz E – Class

Цените започват от €89 на ден!

BMW 5та Серия

Цените започват от €89 на ден!

Audi А6

Цените започват от €89 на ден!

Mercedes-Benz S550 

Цените започват от €129 на ден!

Mercedes-Benz S550 L е един от най-добрите избори за луксозна кола под наем, защото е подходяща както за Вашата сватба или абитуриентски бал, така и за много други официални поводи и събития, на които Вие бихте присъствали. Това е един изключително представителен луксозен автомобил под наем, които фирма “Кар 1 БГ” ООД – Коли под наем София предлага. Този луксозен автомобил се предлага само и единствено с професионален шофьор от фирмата ни владеещ чужди езици.

BMW X5
Разполагаме с черен и бял автомобил от този модел – по желание на клиента.

BMW X5 xDrive безспорно е сред най-търсените и желани луксозни автомобили под наем. Този SUV е съчетание от лукс, надеждност и сигурност на пътя. Автомобилите са оборудвани с xDrive система (4х4), която допринася за сигурността на пътниците дори и в най-суровите зимни условия. Моделът е изключително подходящ както за сватба, така и за абитуриентски бал, тъй като разполагаме с луксозни коли под наем от този модел в бял и черен цвят

Цените започват от €79 на ден!

Цени при наем на луксозни автомобили с шофьор за сватба или бал

МаркаМоделЦена
VolkswagenPassat300 лв.
HyundaiSanta Fe350 лв.
BMW320 xDrive400 лв.
AudiA4 Avant или A4 седан400 лв.
BMWX1450 лв.
VolkswagenArteon500 лв.
Mercedes-BenzE Class600 лв.
BMWX5600 лв.
AudiA6600 лв.
Mercedes-BenzS Class 550L / GLS800 лв.

Цените включват:

 • Наем на автомобила до 6 часа
 • Шофьор
 • Гориво (до 100км пробег в рамките на град София)
 • Автомивка

Наемането на луксозни коли под наем от фирма “Кар 1 БГ”, Ви освобождава от ненужна отговорност по време на Вашето незабравимо събитие. Няма нужда да се тревожите за това къде ще паркирате колата, дали ще има свободни места, няма да е необходимо да ангажирате някой от Вашите близки или приятели – ние ще свършим всичко това! Също така ще Ви помогнем при поставянето на избраната от Вас украса върху избраният от Вас автомобил. Нашата цел е да допринесем максимално много за постигането на един незабравим за Вас и Вашите близки празник!

Кола под наем за сватба или абитуриентски бал

bmw-8-coupe-transparent-rent-a-car-wedding-prom-new-car-rentals-sofia
Снимката е илюстративна

Ние от „Кар1 – Рент а кар“ предлагаме луксозни коли под наем за абитуриентски бал или сватба. Представяме Ви новия модел на BMW 8ма серия купе. Цената на автомобила е 799€.

Цената от 799€ включва:

 • Наем на автомобила до 6 часа
 • Шофьор
 • Гориво (до 100км пробег в рамките на град София)
 • Автомивка

Всичките луксозни автомобили, които фирма “Кар 1 БГ” ООД – коли под наем София предлага, се дават само с шофьор от фирмата!

Условия за наем на луксозни коли под наем:

 1. Валидна лична карта или паспорт
 2. Валидна шофьорска книжка (СУМПС)
 3. Валидна кредитна карта за депозит на името на основния водач