Луксозни коли под наем в София

Ние от „Кар1 – Луксозни коли под наем“ предлагаме Луксозни автомобили и SUV под наем в София.

Условия за наем на луксозни коли под наем:

 1. Спазване изискванията на Закона за Движение по Пътищата;
 2. Валидна лична карта или паспорт
 3. Валидна шофьорска книжка (СУМПС)
 4. Валидна кредитна карта за депозит на името на основния водач

За наем на луксозен автомобил под наем без шофьор, моля свържете се с нас на телефон: +359 886 25 66 66 или на имейл rent@car1.bg

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat под наем в София е чудесен избор за наем на луксозен автомобил при нужда от кола за Вашата бизнес среща или пътуване в страната. Моделът „Passat“ е добре познат на автомобилния пазар вече повече от 40 години и е символ на надеждност и комфорт. Свържете се с нас или резервирайте директно през нашата резервационна система.

Цените започват от €27 на ден!

Hyundai Santa Fe 4×4 Автоматик 6+1 места

Hyundai Santa Fe е чудесен избор за луксозен SUV под наем в София. Автомобилите ни от този модел са оборудвани с допълнителен трети ред седалки, като това ги прави удобни както за бизнес пътувания, така и за семейни ваканции в страната. Всички автомобили от този модел, с които разполагаме са с най-високо ниво на оборудване.

Цените започват от €38 на ден!

 Mercedes-Benz E – Class

Цените започват от €89 на ден!

BMW 5та Серия

Цените започват от €89 на ден!

Audi А6

Цените започват от €89 на ден!

Mercedes-Benz S550 

Цените започват от €129 на ден!

Mercedes-Benz S550 L е един от най-добрите избори за луксозна кола под наем, защото е подходяща както за Вашата сватба или абитуриентски бал, така и за много други официални поводи и събития, на които Вие бихте присъствали. Това е един изключително представителен луксозен автомобил под наем, които фирма “Кар 1 БГ” ООД – Коли под наем София предлага. Този луксозен автомобил се предлага само и единствено с професионален шофьор от фирмата ни владеещ чужди езици.

BMW X5

Цените започват от €149 на ден!

Цени при наем на луксозни автомобили с шофьор за сватба или бал

МаркаМоделЦена
VolkswagenPassat250 лв.
HyundaiSanta Fe300 лв.
Mercedes-BenzS Class 550L600 лв.
Mercedes-BenzE Class500 лв.
BMW5та Серия500 лв.
BMWX51100 лв.
AudiA6500 лв.

Цените включват:

 • Наем на автомобила до 6 часа
 • Шофьор
 • Гориво (до 100км пробег в рамките на град София)
 • Автомивка

Наемането на луксозни коли под наем от фирма “Кар 1 БГ”, Ви освобождава от ненужна отговорност по време на Вашето незабравимо събитие. Няма нужда да се тревожите за това къде ще паркирате колата, дали ще има свободни места, няма да е необходимо да ангажирате някой от Вашите близки или приятели – ние ще свършим всичко това! Също така ще Ви помогнем при поставянето на избраната от Вас украса върху избраният от Вас автомобил. Нашата цел е да допринесем максимално много за постигането на един незабравим за Вас и Вашите близки празник!

Кола под наем за сватба или абитуриентски бал

bmw-8-coupe-transparent-rent-a-car-wedding-prom-new-car-rentals-sofia
Снимката е илюстративна

Ние от „Кар1 – Рент а кар“ предлагаме луксозни коли под наем за абитуриентски бал или сватба. Представяме Ви новия модел на BMW 8ма серия купе. Цената на автомобила е 799€.

Цената от 799€ включва:

 • Наем на автомобила до 6 часа
 • Шофьор
 • Гориво (до 100км пробег в рамките на град София)
 • Автомивка

Всичките луксозни автомобили, които фирма “Кар 1 БГ” ООД – коли под наем София предлага, се дават само с шофьор от фирмата!