Кар 1 Рент а кар

  • Над 15 години опит в отдаването на автомобили под наем и оперативен лизинг – В момента компанията е сред водещите в сферата на краткосрочни и дългосрочни наеми на автомобили
  • Офис локации в най-големите български градове и туристически дестинации – София, Пловдив, Бургас, Варна и Банско.
  • Нови автомобили (над 500 автомобила на територията на България)
  • Големи отстъпки за редовни клиенти
  • Фиксирани цени за корпоративни клиенти
  • Професионално обслужване и индивидуално отношение към всеки клиент
  • 24/7 денонощна поддръжка
  • Гарантирана марка и модел на автомобили, които предлагаме
  • Над 94% препоръка от реални клиенти
  • Без скрити такси и условия

Създадена през 2005 година, компания Кар 1 Рент А Кар е с дългогодишeн опит в бранша на отдаване на автомобили под наем, оперативен лизинг и трансфери на пътници. Компанията  обслужва  летище София, Пловдив, Варна, Бургас, което ни позволява да обслужваме големите летища и голяма част от туристическите обекти и курорти в страната, както през летните, така и през зимните месеци. През зимния сезон обслужваме и Банско, като разполагаме с офис локация намираща се на ул. Глазне №14.
Може да разгледате всички локации, които обслужваме тук: Локации Кар1

Всичките ни автомобили са оборудвани с климатик, като голяма част от тях са оборудвани с фабрични музикални уредби приемащи смарт телефон, таблет и преносими устройства за Вашата музика (USB памет).
Повече информация относно автопарка на компанията ни, може да получите тук: Автопарк Кар1

Ние предлагаме голямо разнообразие от автомобили както с ръчна, така и с автоматична скоростна кутия (автоматик). Удобството на автоматичната скоростна кутия е несравнимо в градско задръстване или на извън градско пътуване. Автоматичната скоростна кутия е спокоен и удобен начин за Вашето пътуване. Наемайки кола под наем от фирма “Кар 1 – Рент А Кар“, Вие осигурявате надеждно и безопасно пътуване не само на вас, но и на Вашите събеседници.

Кар 1 Рент а кар – коли под наем София, Пловдив, Варна, Бургас, Банско 

Бизнес пътуванията на нашите клиенти в страната и чужбина с коли под наем от Кар1 са съпроводени с максимално полезна информация. Разполагаме с автопарк с нови модели на водещи марки автомобили от различни класове – малки, средни, големи, ванове 5+1 и 6+1, бусове 7+1 места, 8+1 места  и високопроходими 4х4. Наемът на автомобилите включва застраховка „Гражданска Отговорност“, винетна такса за територията на република България, сезонни гуми.
За нашите бизнес клиенти (юридически лица), предлагаме промоционални оферти за дългосрочно наемане на автомобили, като повече относно изгодните ни предложения, може да откриете тук: Дългосрочни наеми на автомобили.

Ние Ви предлагаме наемане на луксозни автомобили с високо квалифицирани шофьори в сферата на ВИП обслужването.
Предлагаме също така и услугата „Кола под наем с шофьор“ на изключително достъпни цени, използвайки среден клас автомобили от автопарка ни.

Политиката на компанията ни към редовни и лоялни клиенти е с бонуси и множество облекчения в наемането на автомобили. Повече информация относно остъпките, които компанията предлага към своите редовни клиенти, бихте могли да откриете тук: Отстъпки

Натрупаният опит в годините е гаранция за конфиденциалност и професионализъм.

Нашето внимание е насочено в посока все по-високо ниво на качествена на услугата.

Car 1 Rent a car и Car 1 Car Sales 

Освен дейност в сферата на автомобили под наем, оперативен лизинг и трансфер на пътници, ние предлагаме и продажба на употребявани автомобили, върнати от оперативен лизинг или рент-а-кар. Автомобилите, които предлагаме под бранда „Car1 Car Sales“ са автомобили, които са били част от нашия автопарк и са съответно в перфектно техническо състояние, безупречно поддържани и клиентите ни имат възможност да се възползват от тях на изключително изгодни цени. Повече информация относно предлаганите от нас употребявани автомобили може да откриете тук: Car1 Car Sales