Бусове под наем – приложения

Наред с автомобилите, сериозно нараства броят и на отдаваните бусове под наем в България през последните години. Приложенията на тази услуга са доста разнообразни. Бусове под наем могат да се използват както за служебни задължения и ангажименти, така и за лични поводи. Ето част от най-популярните приложения на бусове под наем:

Бусове под наем 1
Бусове под наем – идеалното решение за групови почивки
  1. Бусове под наем: Почивки и екскурзии – залагането на бусове под наем е идеалната опция за групови почивки и екскурзии. Особено когато въпросната група е от 4-5 човека и нагоре. Такъв брой хора биха се чувствали значително по-комфортно в бус от типа 8 + 1. Независимо дали заминавате на семейна екскурзия или пък на забавно пътуване с приятелска група, изборът на бусове под наем ще внесе допълнителни дози спокойствие, безгрижие и положителни емоции в това преживяване.
  2. Бусове под наем: Бизнес пътуване – бусове под наем биха могли да се използват и когато става въпрос за бизнес пътувания, в които участват група от служители. Все повече фирми залагат на тази опция, така че в никакъв случай не бива да се притеснявате да пътувате за някакъв семинар, форум или бизнес среща с автобус. Освен това агенциите, занимаващи се с отдаване на бусове под наем, биха могли да ви предложат такъв модел, който да пасне максимално на обстановката на съответното събитие и да ви представи във възможно най-добра светлина.
  3. Бусове под наем: Превозване на товар – възможно е да заложите на бусове под наем и когато ви се налага да превозите дадени стоки или артикули. Няма значение дали са продукти, които вашата фирма трябва да достави, или пък мебели и друго обзавеждане за дома ви – благодарение на услугата „Бусове под наем“ всичко ще стане много по-лесно, а сигурността и отличното състояние на съответните артикули ще бъдат гарантирани.

Предимства от залагането на бусове под наем 

Най-голямото предимство от залагането на бусове под наем е, че те ще ви бъдат под ръка винаги, когато се нуждаете от тях, а през останалото време няма да се занимавате с грижи и поддръжка. Вижте по-конкретно какво означава това за вас:

Бусове под наем 2
Бусове под наем за превозване на товар
  • без дейности по поддръжката – обикновено агенциите, отдаващи бусове под наем, поемат изцяло отговорността за тяхната поддръжка. В това число и за дейности като сваляне на старите гуми и поставяне на сезонни такива, закарване на автобуса на сервиз при възникнала повреда и предоставяне на нов такъв на клиента. За вас остава само и единствено да ползвате съответните бусове под наем за поводите и целите, за които ви трябват.
  • без занимаване с административни въпроси –  също така при залагане на бусове под наем няма да ви се налага да се занимавате с уреждане на административни въпроси. Фирмите, които предлагат бусове под наем, се заемат с изкарването на винетни стикери, застраховки и всички други необходими документи, свързани с движението на автомобила.  
  • по-голям комфорт – когато се придвижвате с лично превозно средство по време на ваканция или на бизнес пътуване, са налице редица неудобства и притеснения. Сред тях търсенето на място за паркиране, както и тревогите относно сигурността на съответното превозно средство. Залагайки на услугата „Бусове под наем“, ще си спестите подобни притеснения и ще можете да се насладите пълноценно на своето пътуване.
  • по-ниски разходи – немалко хора се притесняват, че наемането на превозни средства ще увеличи значително техните разходи за транспорт. Често обаче става точно обратното. Ако разполагате със старо и неефективно превозно средство, разходите ви за гориво се повишават доста при пътувания или извършване на доставки. Можете да разрешите този проблем посредством залагане на бусове под наем. Агенциите, отдаващи бусове под наем, ще са способни да ви предложат нови и качествени модели превозни средства, благодарение на които ще разредите своите посещения до бензиностанциите.

Бусове под наем 3
Бусове под наем за бизнес пътувания

Защо да изберете бусове под наем от Кар 1?

Кар 1 е сред водещите фирми на българския пазар, когато става въпрос за отдаване на автомобили и бусове под наем. По-надолу ще разберете какво можем да ви предложим по отношение на тези услуги:

Бусове под наем от Кар 1: Богат опит

Кар 1 разполага с над 15-годишен опит в отдаването на автомобили и бусове под наем. Опит, който ни позволява да сме максимално гъвкави и да се адаптираме по най-добрия начин към изискванията на различните клиенти. На сайта ни можете да видите мнения и оценки от реални клиенти, които ще ви помогнат да разберете защо Кар 1 се слави с толкова добра репутация в бранша.

Бусове под наем от Кар 1: Разнообразна гама

Ние ви предлагаме разнообразна гама от опции за бусове под наем, измежду които можете да избирате в зависимост от конкретния повод и изисквания. Сред тях са бусове под наем от типа 5+1, 6+1, 7+1 и 8+1. Разгледайте каталога на Кар 1 и заложете на бусове под наем, които ще ви позволят да преживеете страхотна ваканция или пък да реализирате без никакъв проблем своите задачи и ангажименти.

Бусове под наем 4
Бусове под наем на достъпни цени

Бусове под наем от Кар 1: Отлично покритие

Кар 1 има отлично покритие за услугите си на територията на България. Налице са офиси на нашата фирма в най-големите градове – София, Пловив, Варна и Бургас, както и в курортния център Банско. През активните зимен и летен туристически сезони успешно обслужваме водещите български летища и курорти, предоставяйки на пътуващите необходимия им транспорт.

Бусове под наем от Кар 1: Достъпни цени

Екипът на Кар 1 е наясно с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на потребителите и бизнеса у нас. Стараем се да предлагаме цени за нашите услуги, които отговарят на тези финансови възможности и са достъпни за максимално широк кръг от хора и фирми. За клиентите, използващи редовно „Бусове под наем“ и останалите ни услуги, са предвидени и значителни отстъпки и намаления.

Бусове под наем от Кар 1: Допълнителни екстри

Налице са редица допълнителни екстри, влизащи в услугата ни „Бусове под наем“. В цената на тази услуга влизат елементи като винетка, зимни гуми и редовни дейности по поддръжката на превозното средство. Срещу такса бихте могли да си наемете и професионален шофьор, който да е на ваше разположение за желания период от време.

Бусове под наем от Кар 1 – за вашето спокойно, комфортно и безопасно пътуване!


Бусове под наем – приложения
Предимства от залагането на бусове под наем
Защо да изберете бусове под наем от Кар 1?
Бусове под наем от Кар 1: Богат опит
Бусове под наем от Кар 1: Разнообразна гама
Бусове под наем от Кар 1: Отлично покритие
Бусове под наем от Кар 1: Достъпни цени
Бусове под наем от Кар 1: Допълнителни екстри