По какви поводи най-често се залага на джипове под наем?

Услугите, свързани с отдаване на превозни средства под наем, стават все по-популярни в нашата страна. Тези услуги съвсем не се ограничават само и единствено до предоставянето на клиента на леки автомобили за придвижване в ежедневието. Немалко клиенти търсят също така джипове под наем. Поводите за подобен избор са доста разнообразни. Ето основните сред тях:

Джипове под наем 1
Джипове под наем за официални събития
  1. Джипове под наем: Придвижване по трудни терени – залагането на джипове под наем е перфектният избор за вас, когато ви се налага да се придвижвате по трудни терени. Няма значение дали става въпрос за пътуване до селски местности, почивка в планината или пък работа, свързана със земеделски и гористи площи. Благодарение на услугата „Джипове под наем“ ще направите своето пътуване значително по-леко и сигурно, и ще успеете да изпълните всичките си задачи и ангажименти.
  2. Джипове под наем: Придвижване при лоши метеорологични условия – услугата „Джипове под наем“ е подходяща също така за зимния период, когато често са налице лоши метеорологични условия и това затруднява нормалното придвижване по пътната настилка. В подобна ситуация джипът е способен да ви предостави по-голяма стабилност в сравнение с леките автомобили и да намали до минимум риска от неприятни инциденти.
  3. Джипове под наем: Повече хора – на джипове под наем се залага и когато пътуват по-голям брой хора. Джиповете гарантират повече пространство от стандартните автомобили, като все пак ви съветваме да огледате добре различните модели джипове, тъй като има значителни вариации по отношение на този критерий.
  4. Джипове под наем: Необходим е стил – добрите модели джипове носят на притежателя си високи дози стил и елегантност. Което прави залагането на джипове под наем отличен избор за различни официални събития. В това число бизнес срещи, абитуриентски балове, рождени дни с голям брой гости и т.н.

Джипове под наем – предимства


Джипове под наем 2
Джипове под наем с професионален шофьор

Можем да посочим редица предимства, произлизащи за вас като клиенти от залагането на джипове под наем. Вижте какво имаме предвид:

  • по-ниски разходи – немалко хора се притесняват, че наемането на превозни средства ще им излезе доста солено от финансова гледна точка. Всъщност обаче тази практика може дори да доведе до намаляване на вашите разходи. Притежанието на стари и неефективни превозни средства често води до доста повишени разходи на гориво. Агенциите, отдаващи джипове под наем, са способни да ви предоставят нови модели, които гарантират значителни икономии в този аспект и ви позволяват да разредите посещенията на близките бензиностанции.
  • без грижи за поддръжка – обикновено фирмата, която ви предоставя съответните джипове под наем, се заема изцяло с тяхната поддръжка. Което означава, че няма да ви се налага да се занимавате със смяна на гуми, закарване на превозното средство на сервиз при възникнал проблем и други грижи във връзка с поддръжката. Също така при наличие на повреда агенциите предоставят на своите клиенти други джипове под наем, които да им вършат работа в ежедневието.
  • добавена стойност – агенциите за отдаване на автомобили и джипове под наем правят всичко възможно, за да повишат максимално добавената стойност на своите услуги за крайния клиент. Ако например не желаете да шофирате, можете към услугата „Джипове под наем“ да заявите и професионален шофьор, който да е на ваше разположение.

Защо да изберете джипове под наем от Кар 1? 

Кар 1 е сред водещите фирми в България, когато става въпрос за отдаване на автомобили и джипове под наем. По-надолу ще ви представим ползите и преимуществата, на които можете да разчитате, ако изберете нашите оферти за джипове под наем:

Джипове под наем от Кар 1: Богат опит

Джипове под наем 3
Джипове под наем за зимния сезон

Вече над 15 години екипът на Кар 1 се занимава с отдаване на автомобили и джипове под наем. Натрупаният през тези години опит ни помага да се адаптираме по най-добрия начин към нуждите и изискванията на различните клиенти. Мненията и отзивите, които ще видите на сайта ни, са от напълно реални клиенти. Те ще ви покажат ясно защо Кар 1 е правилното решение, когато се нуждаете от джипове под наем.

Джипове под наем от Кар 1: Нови джипове

Кар 1 предоставя на своите клиенти нови джипове под наем от най-добрите марки на пазара. Можете да бъдете сигурни, че посредством услугата ни „Джипове под наем“ ще получите превозно средство, с което да пътувате спокойно и комфортно в своето ежедневие.  

Джипове под наем от Кар 1: Отлично покритие

Кар 1 разполага с отлично покритие на територията на нашата страна и е способна да изпълни моментално всички постъпили заявки за автомобили и джипове под наем. Имаме офиси в столицата София, в големите градове Пловдив, Варна и Бургас, както и в туристическия център Банско. През активните зимен и летен туристически сезон без никакъв проблем обслужваме всички водещи летища и курорти в България.

Джипове под наем от Кар 1: Достъпни цени

Джипове под наем 4
Джиповепод наем на достъпни цени

друго преимущество, което Кар 1 предоставя на своите клиенти, са достъпните цени за отдаване на автомобили и джипове под наем. Цени, които са напълно съобразени с особеностите на българския пазар и финансовите възможности на потребителите. Нашата цел е услугите ни да достигат до максимално широк кръг от хора, подобрявайки ежедневието им. В зависимост от средствата, които сте готови да отделите за джипове под наем, бихте могли да заложите на по-скъпи или по-евтини модели. Редовните ни клиенти също така имат възможността да се възползват от значителни отстъпки, които ще направят офертите за джипове под наем още по-изгодни за тях.

Джипове под наем от Кар 1: Допълнителни екстри

заявявайки услугата „Джипове под наем“ от Кар 1, вие ще получите редица допълнителни екстри към нея. Елементи като зимни гуми и винетка влизат в цените на офертите ни за джипове под наем. Осигурени са ви също така денонощна поддръжка и пътна помощ, на които можете да разчитате при нужда. По-голямата част от отдаваните от нас джипове под наем разполагат с фабрични музикални уредби, които приемат смарт телефон, таблет и преносими устойства за вашата музика. Срещу допълнително заплащане ще ви предоставим на разположение и професионален шофьор за стандартните 8 работни часа на ден.

Джипове под наем от Кар 1 – за вашето сигурно, комфортно и стилно пътуване!

По какви поводи най-често се залага на джипове под наем?
Джипове под наем – предимства
Защо да изберете джипове под наем от Кар 1?
Джипове под наем от Кар 1: Богат опит
Джипове под наем от Кар 1: Нови джипове
Джипове под наем от Кар 1: Отлично покритие
Джипове под наем от Кар 1: Достъпни цени
Джипове под наем от Кар 1: Допълнителни екстри