Направете РЕЗЕРВАЦИЯ за кола под наем в Пловдив

Как да изберете сигурна и надеждна кола под наем в Пловдив?

Коли под наем Пловдив от Кар 1

Избирайки Car1 Rent a car, Вие си гарантирате наемането на един нов, надежден и сигурен автомобил под наем в Пловдив. Компанията ни предлага голямо разнообразие от автомобили под наем, сред които да изберете най-подходящия за Вас. В случай, че пътуването Ви в България започва от тук, но Вие имате уникалната възможност бързо и лесно да стигнете до всяка желана точка, наемайка кола под наем, тъй като Пловдив е разположен в „сърцето“ на България.

За хората, които не се чувстват уверени в шофьорските си умения, предлагаме и различен тип услуги – кола под наем с шофьор в Пловдив и трансфери.


Защо да изберете коли под наем в Пловдив от Car1 Rent a car?

Нови коли под наем в Пловдив

Car1 Rent a car е сред водещите компании за коли под наем, както в Пловдив, така и в цяла България. Компанията ни разполага с автопарк наброяващ над 500 автомобили, като по-голямата част от тях са чисто нови. Разполагаме с автомобили и до 1 годишна възраст. Имаме натрупан опит вече повече от 15 години на българския пазар и сме готови да отговорим на всички клиентски изисквания.

Клиентите ни, които се интересуват от кола под наем в Пловдив, може да се възползват от безплатна доставка до посочен от тях адрес. Към пакета, включен в базовата цена на услугата ни „коли под наем“ влизат безплатни екстри като допълнителен шофьор, винетен стикер (пътна такса) и много други.

Локацията на град Пловдив е изключително удобна, както за началото на лятно почивка посока българското черноморие, така и за зимна ски вакация в Пампорово например.

Предимства на Car1 Rent a car при избор за кола под наем в Пловдив

Коли под наем в Пловдив – Автоматик

Наемайки кола под наем в Пловдив, Вие разполагате със свободата да пътувате, където пожелаете в България, а и не само. Car1 Rent a car предлага опция и за пътуване в чужбина с нает от нас автомобил. Компанията ни разполага с многобройни предимства, за да Ви привлече като наш клиент, но някои от ключовите ни предимства в сферата на отдаването на коли под наем за град Пловдив са:

  • Нови коли под наем
  • Ниски цени
  • Ниски депозити
  • Най-добрите условия за наем
  • Безплатна доставка до адрес в Пловдив
  • Големи отстъпки за лоялни клиенти (до -20%)

Други услуги освен коли под наем в Пловдив, които Car1 Rent a car предлага:


Car1 Rent a car – Коли под наем Пловдив, правилният избор!

Повече за историята на град Пловдив тук

Град Пловдив е втори по големина в България с население от близо 350 хиляди души. Намира се в западната част на Горнотракийската низина. Пловдив е застроен в подножието на шест сеинитни хълма и именно поради тази причина често е наричам „Градът под тепетата“. Градът е управленски център на област Пловдив, община Марица, община Пловдив, община Родопи.

Историята на град Пловдив може да се проследи още от праисторията, тъй като градът е на повече от 8000 години. Знаете се, че от времето на каменно-медната епоха животът в града не е прекъсвал, което го нарежда сред най-древните посоянно обитивани градове в света. Има много запазени и консервирани древни паметници като античния театър, римския одеон, агората, епископската базилика, римския стадион и други. Наименованието на града до средата на IV век пр.н.е. не е изяснено все още, но според някои автори името му е било Евмолпия. Това предположение е основано на сведение от Амиан Марцелин от IV век.

Градът бива завладян от Филип II Македонски през 342 г. пр.х., който издига крепостни стени. От там и идва името му в последствие – Филипополис, което в превод от латински означава „град на Филип“.

Настоящото име на град Пловдив идва от старобългарските форми, като той е наричан в миналото Плъвдивъ и Плъпдивъ, а също и Пъпълдин, Пълдин и Плъдин. Името му е било изписвано Пловдивъ до 1945 г., а след това вече „ъ“-то в края отпада.

Пловдив е най-динамично развиващият се град в Южна България и именно поради тази причина ние от „Кар1 – Рент а кар“ решихме да започнем предлагането на коли под наем в Пловдив. Икономиката на града се гради върху многопрофилната индустрия на услугите, туризма и информационните технологии.

В града се провеждат културни прояви, сред които и прочутия международен панаир, „Капана фест“, „Нощта на Пловдив“ и други.

Причините да посетите град Пловдив са многобройни, почти колкото са и причините да наемете кола под наем от „Car1 Rent a car„.

Коли под наем Пловдив – Кар 1 Рент а кар

Кар 1 Рент а кар е българска национална компания за отдаване на коли под наем. Ние предлагаме своите услуги не само в Пловдив, но в цяла България. Целта ни е да предоставим своята услуга на максимално голям брой потребители. Ние предлагаме нови коли под наем на изключително достъпни цени. Имаме автомобили, които започват на цени от 5 евро на ден.

Кар1 – Коли под наем Пловдив: Високо качество

Кар 1 Рент а кар е еталон за качествена услуга. Ние се стремим да предложим пълна прозрачност на условията за наем, които предлагаме на нашите клиенти. Целта е, клиентите ни да бъдат максимално информирани преди да наемат кола под наем от нас.

Горди сме от факта, че повече от 94% от нашите клиенти остават доволни от предоставената от нас услуга и се връщат отново при нас. Разбира се, предлагаме и голямо разнообразие от отстъпки с всяка следващата наете кола под наем. Благодаря на услугата „Car1 Priority“ нашите редовни клиенти получават автомобила си за по-малко от 3 минути.

Надеждност и сигурност – Коли под наем Пловдив

Основната характеристика на сигурния и надежден рент а кар е възрастта на автомобила и състоянието му. Именно поради тази причина ние от Кар 1 Рент а кар се стремим да предоставяме винаги нови автомобили под наем. Целта ни е клиентите да бъдат максимално спокойни по време на техния наем – да се чувстват сигурно и комфортно. 

Успяваме да го постигнем, отдавайки винаги коли под наем в перфектно техническо състояние. Преди един автомобил да бъде отдаден под наем, винаги се извършва техническа проверка от нашите професионалисти. След извършена такава проверка и установяване, че автомобилът няма никакви технически забележки, той се подготвя за отдаване под наем.