Направете РЕЗЕРВАЦИЯ за кола под наем в Сливен

koli-pod-naem-sliven

Как да изберете подходяща кола под наем в Сливен?

Ако вече се намирате в Сливен и имате нужда от рент а кар, то Car1 Rent a car предлага чудесни варианти за автомобили под наем в Сливен. Имате възможността бързо и лесно да направите своята онлайн резервация за кола под наем в Сливен през нашата онлайн резервационна система. Нашата компания предлага голямо разнообразие от автомобили под наем, в града на стоте войводи, измежду които можете да изберете най-подящия за Вас.

Наемането на всички коли под наем в Сливен може да бъде извършено от известния за града хотелски комплекс „Национал Палас„. Като алтернативни варианти, Кар 1 Рент а кар предлага наемане и връщане на автомобили под наем от избран от клиентите адрес. Доставката и прибирането на всички автомобили под наем в рамките на град Сливен е безплатно. При допълнителни въпроси, може да се свържете с нашия резервационен отдел на имейл: reservation@car1.bg или на телефон +359 886 25 66 66.


koli-pod-naem-sliven-2

Защо да изберете кола под наем от Car1 Rent a car в Сливен?

Car1 Rent a car е национална компамния за коли под наем, предлагаща рент а кар услуга не само в Сливен, но в цяла България. Компанията разполага с автопарк от над 500 нови автомобили под наем, като по-голямата част от тях са с първа регистрация от преди не повече от 1 година. Кар 1 Рент а кар има натрупан опит вече повече от 15 години в сферата на автомобили под наем, оперативен лизинг и трансфери.

Компанията ни разполага с множество предимства, за да изберете именно Кар 1 Рент а кар при избора си на кола под наем в Сливен. Едни от основните ни предимства са именно безплатните екстри, които предлагаме на нашите клиенти. На всички наши клиенти, които искат да наемат кола под наем в Сливен, можем да предложим:

 • Безплатна доставка до всяка точка на Сливен
 • Безплатен допълнителен шофьор
 • Включена пътна такса (Винетка)
 • Включени сезонни гуми според сезона
 • Безплатен паркинг на наетия автомобил

koli-pod-naem-sliven-3

Предимства на Кар 1 Рент а кар при избор на рент а кар в Сливен

Ключовите предимста, с които компанията ни разполага са:

 • Нови коли под наем
 • Ниски наемни цени
 • Ниски депозити
 • Най-добрите условия за наем
 • Възможност за депозит €1
 • Приемане на дебитни карти
 • Големи отстъпки за лоялни клиенти (до -20%)
 • Големи отстъпки за клиенти на хотелски комплекс „Национал Палас“ -15% /Промо кодът е описан на рецепцията на хотела/
 • Специални условия за корпоративни клиенти в Сливен

Други услуги освен коли под наем в Сливен, които Кар 1 Рент а кар предлага:


Car 1 – Rent a car – Коли под наем в Сливен, правилният избор!

Направете РЕЗЕРВАЦИЯ за хотел, сватбен салон или конферентна зала в Сливен

Повече информация за коли под наем Сливен тук

Коли под наем Сливен от Кар1 – Сигурност и качество

Кар 1 Рент а кар е един от лидерите на бърлгарския пазар за отдаване на коли под наем не само в град Сливен, но в цяла България. Дългогодишният ни опит, професионалното обслужване и индивидуалното отшение, което проявяваме към всеки наш клиент ни помога да запазим челни позиции в този бранш. Ние вярваме, че именно тези фактори са основни, за да може Кар 1 Рент а кар да продължава да бъде един от водещите лидери на пазара с коли под наем. Ние се стараем ежегодно да подновяваме своя автопарк с нови автомобили под наем, за да се чувстват клиентите ни по-сигурни с всяко следващо пътуване.

Ние от Car 1 Rent a car имаме удоволствието да предлагаме на нашите клиенти все по-нови коли под наем, като за сметка на това цени не поскъпват значително. По този начин ние се стремим да постигнем най-доброто съотношение между цена и качество на рент а кар услуга в Сливен, а и в цяла България. Ние ще се борим рент а кар услугата ни да бъде все по-достъпна за нашите клиенти, но това да не бъде за сметка на качеството.

Колебаете се защо да използвате Кар 1 коли под наем Сливен?

Имате нужда от транспорт до работа?

Услугата „Кола под наем“ отдавна не е толкова недостъпна, колкото всички си мислят. Във време като днешното, ние предлагаме на нашите клиенти да наемат кола под наем в Сливен на достъпни цени от €10 на ден. Без съмнение придвиждането на автомобил до работа е значително по-удобно в сравнение с градски транспорт. Защо е необходимо на си причинявате дискомфорт блъскайки се с всички останали в градския транспорт? Като можете бързо и лесно да стигнете, където пожелаете с наета кола под наем от нас. Компанията ни предлага с разнообразна гама автомобили под наем за всякакви поводи, включително абитуриентски бал или сватба. Повече информация отнсно тези предложения, може да откриете на страницата ни с коли под наем.

Искате да отидете на почивка извън Сливен?

Решението да излезнете извън града е страхотно, но при липса на автомобил, това е една сложна задача. Защо не наемете кола под наем в такъв случай? Замисляли ли сте се колко по-лесно щеше да бъде всичко, ако нямахте грижа за свой собствен автомобил? Не се чудите къде да го паркирате, кога да минавате годишен преглед или пък кога изтичат застраховките. Ние имаме екип от професионалисти, който да се грижи за всичко това, но за целта Вие трябва да ни се доверите. Нашите коли под наем са в перфектно техническо състояние, напълно отговарящи на всички изисквания на закона за движение по пътищата. Не се чудете как ще пътувате извън града, за да прекарате един страхотен уикенд с половинката си! Направо ни се обадете и вземете една кола под наем от Кар1 Рент а кар.

Коли под наем Сливен – Покритие и извън града

Не разигравайте в главата си неприятни сценарии, в които може да вземете автомобил под наем и той да се развали. Рискът е по-малък отколкото, ако решите да пътувате с Ваш личен автомобил. Защо? Защото нашите коли под наем са нови, в безупречно състояние и са инспектирани от нашите професионалисти преди всеки наем. Дори и да стане авария с някой от наетите автомобили под наем, ние разполагаме с пълно покритие на територията на България. Можем бързо и лесно да реагираме, където и да се намирате. В случай на техническа авария, нашите клиенти винаги получават заместващ автомобил, за да могат да продължат своето пътуване безпроблемо. Имаме телефонни линии, на които може да се свържете с нас 24/7 за въпроси и съдействие.