Направете РЕЗЕРВАЦИЯ за кола под наем във Варна

koli-pod-naem-varna-rent-a-car

Как да изберете лесно и сигурно кола под наем във Варна?

Ако планирате Варна да бъде градът за начало на Вашето пътуване, то ние от Car1 Rent a car Ви предлагаме изгодни условия за коли под наем във Варна. Вие можете бързо и лесно да направите своята онлайн резервация за кола под наем през нашата резервационна система. Компанията ни предлага голям избор от автомобили, измежду които Вие да изберете най-подходящия автомобил под наем за Вас.

Компанията ни разполага с офис в центъра на град Варна, като също така предлагаме и безплатна доставка и прибиране от всяка точка на града. Бихте могли да резервирате желания от Вас автомобил под наем и от летище Варна, тъй като компанията ни предлага безплатна доставка и до там.


koli-pod-naem-varna-rent-a-car-2

Защо да изберете коли под наем от Car1 Rent a car във Варна?

Кар 1 Рент а кар“ е национална компания за отдаване на коли под наем, ние предлагаваме автомобили не само във Варна, а в цяла България. Автопаркът на компанията ни наброява над 500 нови автомобили, като по-голямата част от тях са на възраст до 1 година. Вече повече от 15 години компанията ни символизира качество, надеждност и достъпност на рент а кар услуга в България.

Смеем да твърдим, че една от основните причини клиентите ни винаги да бъдат доволни от рентакар услугата ни, са именно множеството безплатни екстри. На клиентите ни, които решат да ползват рент а кар във Варна, бихме могли да предложим:

 • Безплатна доставка до всяка точка във Варна
 • Безплатна доставка до летище Варна
 • Безплатен допълнителен шофьор
 • Включена пътна такса в цената на наема (Винетка)
 • Включени сезонни гуми според сезона

koli-pod-naem-varna-rent-a-car-3

Предимства на Car1 Rent a car при избор на рент а кар във Варна?

Както вече споменахме, компанията ни предлага значител брой предимства за всеки наш клиент решил да наеме кола под наем във Варна. Част от предимствата са:

 • Нови коли под наем
 • Ниски наеми цени
 • Ниски депозити
 • Най-добрите условия за наем
 • Приемаме дебитни карти за депозит
 • Големи отстъпки за лоялни клиенти (до -20%)
 • Специални условия за корпоративни клиенти във Варна

Други услуги освен коли под наем във Варна, които предлагаме:


Car1 Rent a car – Коли под наем във Варна, правиният избор!

Повече информация за коли под наем Варна тук

Коли под наем Варна от Кар1 – Качество и надеждност

Компанията е сред лидерите на пазара за отдаване на коли под наем благодарение на дългогодишния си опит, професионално обслужване и безкомпромисно качество на услугата. Стараем се да подновяваме чсат от автопарка си всяка година, вярвайки, че предлагането на нови коли под наем е ключът към успеха в този бранш.

За щастие предлагането на нови рент а кар автомобили не оказва голямо влияние върху цените, които ние предлагаме. Целта ни е да запазим все толкова достъпни цени за всичките ни коли под наем, без значение, че стойността на всеки нов автомобил е значително по-висока от тази на вече употребяван такъв.

Чудите се защо да използвате Кар 1 коли под наем Варна?

Имате нужда от придвижване до работа?

Услугата рент а кар отдавна вече не е толкова недостъпна, колкото всички смятат – напротив. Във времена като днешните, Вие може спокойно да си наемете автомобил на цени между €5 и €10 на ден. Защо трябва да се блъскате в претъпканите автобуси, тролеи или трамваи на градския транспорт, като може спокойно да се насладите на пътуването си до работа. Наемането на кола под наем Варна е изключително удоство за хората, които имат динамична работна среда и не искат да разчитат на услугите на таксита или градски транспорт. В такъв случай, ние от Car1 Rent a car имаме страхотни предложения за коли под наем Варна, от които да се възползвате!

Заминавате за почивка извън града?

Ако сте решили да заминете за уикенда извън Варна, но наемането на кола под наем определено е най-удобния Ви вариант за придвижване. Не се налага да разчитате на разсписанията на влакове или рейсове, които в много от случаите се случва да закъснеят. Разполагате с надежден партньор с наше лице, разполагащ с богат избор от коли под наем във Варна, който винаги ще бъде насреща, за да Ви помогне. Не се колебайте, а направо резервирайте желаната от Вас кола под наем във Варна сега!

Коли под наем Варна – Покритие в цялата страна

Сигурно се притеснявате, че когато наемете кола под наем и нещо се случи, ще бъдете оставени на произвола на съдбата – грешите. Избирайки коли под наем Варна от Кар1 Рент а кар, ние Ви гарантираме, че каквото и да се случи с автомобила, Вие ще получите пълна подкрепа и съдействие от наша страна. Разполагаме с екип, който е на разположение 24 часа, за да може да Ви окаже съдействие във всяка една ситуация.